הצהרת נגישות

© כל הזכויות שמורות 2018

מלא את הפרטים
וניציגנו יחזרו אליכם בהקדם האפשרי

הכל

צלייה במדורה

מומלץ לבחור תפוחי אדמה בגודל אחיד כדי שתזמון הוצאת מהמדורה יהיה אחיד. כך כל המשתתפים יוכלו לאכול ביחד ואף אחד לא יצטרך להמתין עד שכל תפוחי אדמה יתרככו.

איך מאחסנים תפוחי אדמה

יש לשמור תפוחי-אדמה במקום חשוך, מאוורר למדי, קריר (הרצוי ביותר: 8 עד 20 מעלות צלסיוס), וללא מגע עם מים.
אין לאחסנם בסביבה מוארת, בכלים אטומים (כקופסת פלסטיק עם מכסה, או שקית פלסטיק סגורה), בטמפרטורה נמוכה מ- 6 מעלות צלסיוס, או גבוהה מ- 30, וכשהם חשופים לרטיבות מתמדת.

עקרונות בישול תפוחי אדמה

כמו בבישול שאר הירקות, חשוב להקפיד שגם תפוחי האדמה לא יפסידו בשעת הבישול מערכם התזונתי, לכן רצוי לבשלם בקליפתם לאחר שנשטפו היטב.

לכל הטיפים

יש לכם שאלה?

אנחנו כאן לעזור

Translate »