הצהרת נגישות

© כל הזכויות שמורות 2018

מלא את הפרטים
וניציגנו יחזרו אליכם בהקדם האפשרי

מתכונים

טרטר צנונית ותותים זוגי
סלט צנונית קטן וחמוד
סלט צנוניות ותפוחי אדמה אפויים
עוגת גזר
סלט גזר, עירית ופקאן מסוכר
סלט סלק, גזר ואגס
פרוסות גזר במיץ תפוזים וכמון
טבעות בצל
לביבות טל העמק
תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי
מרק תפוחי אדמה
כדורי פירה ותירס
איך מאחסנים תפוחי אדמה

יש לשמור תפוחי-אדמה במקום חשוך, מאוורר למדי, קריר (הרצוי ביותר: 8 עד 20 מעלות צלסיוס), וללא מגע עם מים.
אין לאחסנם בסביבה מוארת, בכלים אטומים (כקופסת פלסטיק עם מכסה, או שקית פלסטיק סגורה), בטמפרטורה נמוכה מ- 6 מעלות צלסיוס, או גבוהה מ- 30, וכשהם חשופים לרטיבות מתמדת.

עקרונות בישול תפוחי אדמה

כמו בבישול שאר הירקות, חשוב להקפיד שגם תפוחי האדמה לא יפסידו בשעת הבישול מערכם התזונתי, לכן רצוי לבשלם בקליפתם לאחר שנשטפו היטב.

צלייה במדורה

מומלץ לבחור תפוחי אדמה בגודל אחיד כדי שתזמון הוצאת מהמדורה יהיה אחיד. כך כל המשתתפים יוכלו לאכול ביחד ואף אחד לא יצטרך להמתין עד שכל תפוחי אדמה יתרככו.

לכל הטיפים

יש לכם שאלה?

אנחנו כאן לעזור

Translate »